joka järjestää yhteistyössä riistanhoitoyhdistysten kanssa metsästäjätutkintokoulutusta, voi tilata sähköisen metsästäjän oppaan ja Handbok för Jägarenin sähköiset lukuoikeudet vuodeksi eteenpäin. Muissa tapauksissa lukuoikeuden voi tilata ainoastaan henkilökohtaisten Oma riista -tunnusten avulla verkkokaupassa.

  

Tilauksen yhteydessä ehdot täyttävälle tilaajalle toimitetaan tunnukset ja kirjautumisosoite, joiden avulla pääsee kirjautumaan Riistainfo-palveluun lukeakseen sähköisiä oppaita. Suomenkielistä opasta voi lukea suomenkielisiltä sivuilta ja ruotsinkielistä opasta ruotsinkielisiltä sivuilta.

Tunnuksia voi jakaa metsästäjätutkintoon valmentavaan koulutukseen osallistuville henkilöille. Tunnusten käytön osalta tulee muistuttaa, että tunnuksia saa käyttää vain henkilökohtaiseen opiskelukäyttöön. Tunnusten jakaminen lukijan toimesta eteenpäin on kiellettyä. Käyttäjien määrää ei ole rajoitettu.

Tunnukset toimitetaan oppilaitokselle turvapostina. Lukuoikeus myönnetään tilauksesta sekä Metsästäjän oppaan että Handbok för Jägarenin sähköisiin versioihin. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, tunnukset poistetaan käytöstä.

Vuoden rajaton lukuoikeus maksaa tilaajalle 400 euroa (alv 0 %).

Tilauksen voi tehdä alla olevalla lomakkeella.

Sähköisen metsästäjän oppaan ja Handbok för Jägarenin lukuoikeus

Tällä lomakkeella voi tilata Sähköisen Metsästäjän oppaan ja Handbok för Jägarenin sähköisen lukuoikeuden julkisen oppilaitoksen tai puolustusvoimien varusmiespalvelusta tarjoavan joukko-osaston tai varusmiestoimikunnan käyttöön.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.