Hirvieläinten, villisian ja muflonin jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua sorkkaeläinten jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa. Sivuston toteuttamisessa on hyödynnetty muun muassa Lumijälkioppaan (Wikman, M. 2005: Lumijälkiopas. Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä) tekstejä ja kuvitusta.

Testaa sorkkaeläinten jälkitunnistustaitojasi klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Suurpetojen jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua suurpetojen jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa. Sivuston toteuttamisessa on hyödynnetty muun muassa Lumijälkioppaan (Wikman, M. 2005: Lumijälkiopas. Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä) tekstejä ja kuvitusta.

Testaa suurpetojen jälkitunnistustaitojasi klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Kanalintujen jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua kanalintujen jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa. Sivuston toteuttamisessa on hyödynnetty muun muassa Lumijälkioppaan (Wikman, M. 2005: Lumijälkiopas. Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä) tekstejä ja kuvitusta.

Testaa kanalintujen jälkitunnistustaitojasi klikkaamalla tästä.

Lue lisää

Pienpetojen jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua pienpetojen ja saukon jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa. Sivuston toteuttamisessa on hyödynnetty muun muassa Lumijälkioppaan (Wikman, M. 2005: Lumijälkiopas. Gummerus Kirjapaino Oy, Jyväskylä) tekstejä ja kuvitusta.

Testaa pienpetojen jälkitunnistustaitojasi klikkaamalla tästä.

Lue lisää