Minkin jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua minkin jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Lue tästä

Näädän jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua näädän jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Lue tästä

Kärpän ja lumikon jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua kärpän ja lumikon jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Lue tästä

Supikoiran jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua supikoiran jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Lue tästä

Ketun ja naalin jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua ketun ja naalin jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Lue tästä

Mäyrän jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua mäyrän jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Lue tästä

Hillerin jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua hillerin jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Lue tästä

Saukon jäljet ja jätökset

Täältä voit tutustua saukon jälkiin ja jätöksiin. Sivut on toteutettu yhteistyössä Suomen Metsästäjäliiton ja Luonnonvarakeskuksen kanssa.

Lue tästä